Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استاد معین سهم به‌سزایی در ارتقاء و جهش فرهنگنامه‌نویسی داشت و در حقیقت ادامه‌دهند راه دهخدا در ادبیات بود. ۱۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستانهاشرفیه، سیدعباس صالحی شامگاه پنجشنبه در مراسم بزرگداشت دکتر معین ضمن ابراز خرسندی از حضور در گیلان و مرقد مطهر سیدجلال‌الدین اشرف اظهار داشت: بسیار خرسندم که امشب در استان گیلان و در جوار مزار دکتر معین حضور دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه آستانه اشرفیه در باب بزرگان و فرهیختگان دارای جایگاه والایی در کشور است خاطرنشان کرد: استاد معین نماد ماندگاری ایران اسلامی است که در این راستا تلاش کرد تا خشت خشت فرهنگ ایرانی به میراث‌رسیده را پاس داشته و بر آن بیفزاید و محکم کند.

صالحی با اشاره به اینکه استاد معین با نگاه شاگردپروری و تعلیم شاگرد همواره حرکت و تلاش کرد و اقدامات ارزشمندی در فرهنگ و ادب فارسی از خود به ماندگار گذاشت ابراز داشت: دکتر معین دارای نقش ویژه‌ای در فرهنگ ادبیات ایران اسلامی بود.

دیدار وزیر ارشاد با عضو گیلانی فرهنگستان ادب فارسی در رشتوزیر ارشاد در گفتگو با تسنیم:‌ به‌دنبال تقویت بُعد هنری و بین‌المللی دهه کرامت هستیماختصاص 50 درصد از بودجه نیم درصدی قرآنی به آموزش و پرورش و ارشاد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به سابقه ایرانیان در فرهنگ‌نامه نویسی اشاره کرد و اظهار داشت: استاد معین سهم بسزایی در ارتقاء و جهش فرهنگنامه نویسی داشت و ایشان در حقیقت ادامه‌دهند راه دهخدا در ادبیات بود.

وی با اشاره به سهم قابل توجه استاد معین در گنجینه و ذخایر ارزشمند لغت‌نامه دهخدا ابراز داشت: فرهنگ فارسی معین کار ارزشمند دیگری بوده که دارای ارزشی زیادی است و باید از این بزرگان درس آموخت.

سرپرست استانداری گیلان نیز در این مراسم با اشاره به سابقه شهرستان آستانه اشرفیه در حوزه فرهنگی و مذهبی اظهار داشت: این شهرستان دارای فرهیختگان و بزرگانی همچون دکتر معین است و این استان دارای فقها، اندیشمندان و علما بسیاری است.

ارسلان زارع با اشاره به نقش برجسته و ویژگی‌های دکتر معین خاطرنشان کرد: دکتر محمد معین یکی از نمونه‌های بارز فرهیختگان در استان گیلان است که در زمان حیات خویش آثار جاویدانی در زمینه فرهنگ و ادبیات فارسی از خود به جای گذاشت.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس نیز در این مراسم با اشاره به تأسیس موسسه چندمنظوره دکتر معین در این شهرستان اظهار داشت: آستانه اشرفیه هویت استان گیلان است و همچنین خلاصه‌ای از فرهنگ ایرانی اسلامی در این شهرستان ظهور کرد.

محمدحسین قربانی با بیان اینکه شخصیت‌هایی همچون آیت‌الله وحید، آیت‌الله ضیایی و دکتر معین در شهرستان آستانه اشرفیه پرورش یافتند ابراز داشت: امروز با شهامت اعلام می کنیم که فرهنگ زبان فارسی بدون نام دکتر معین معنایی ندارد. 

وی با بیان اینکه آستانه اشرفیه چهارمین شهر مذهبی کشور است خاطرنشان کرد: تلاش، کوشش و خدمت در مسیر زبان فارسی همراه با صداقت و امانت‌داری از مؤلفه‌های شخصیتی استاد معین بود و آثار ایشان باقی است و باید حفاظت شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خواستار بهره‌گیری از ظرفیت دانشکده‌های ادبیات سراسر کشور در بزرگداشت دکتر معین شد و خاطرنشان کرد: جایزه سالیانه استاد معین در این شهرستان به صورت ملی برگزار شود.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش

سید رسول منفرد در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور استاندار گیلان در حوزه هنری اظهار کرد: حوزه هنری با مسئله محوری به دنبال پوشش خلاءهای فرهنگی گیلان است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به برگزاری تولیدات و برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی و هنری در این مجموعه اضافه کرد: پرداختن به مسائل فرهنگی و هنری گیلان در دستور کار حوزه هنری است.

منفرد با اشاره به اینکه گزارش اقدامات فرهنگی صورت گرفته مجموعه، مورد اقبال و توجه استاندار گیلان قرار گرفت، گفت: نگاه فرهنگی استاندار محترم در بازدید از حوزه هنری ملموس بود و نشان‌دهنده توجه دولت به مقوله فرهنگ و هنر است.

وی با اشاره به تولیدات ارزشمند هنری در گیلان افزود: استاندار گیلان تولیدات و محصولات حوزه هنری را دارای قابلیت به‌کارگیری به عنوان هدیه و پیوست فرهنگی برای مهمانان ویژه استان ارزیابی کردند.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان به تأکید استاندار گیلان برای راهیابی تولیدات گیلان‌شناسی مجموعه به مراکز آموزشی اشاره کرد و گفت: حوزه هنری گیلان در تلاش است توان خود را برای اخذ خروجی‌های متنوع هنری و فرهنگ عمومی از تولیداتش ارتقا دهد و حضور این آثار در مراکز آموزشی و مدارس افزون شود.

منفرد با بیان اینکه مساله فرهنگ مورد توجه حاکمیت و نظام است، اضافه کرد: حضور استاندار گیلان در حوزه هنری حامل این پیام است که مساله فرهنگ و هنر دغدغه دولت و مسؤولان است و مدیران فرهنگی استان باید برای افزایش بهره‌برداری از ظرفیت‌های فرهنگی دولت اهتمام بیشتری به خرج دهند.

وی از رونمایی تابلوی نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش با حضور استاندار خبر داد و افزود: این اثر به سرگذشت اسلم دیلمی به عنوان شهید ایرانی واقعه عاشورا می‌پردازد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان از رونمایی کتاب فرهنگ گیلکی تمیجانی خبر داد و اضافه کرد: در حاشیه بازدید استاندار گیلان از حوزه هنری از کتاب فرهنگ گیلکی تمیجانی اثر ارزشمند حسن کریمی رونمایی شد.

کد خبر 6099572

دیگر خبرها

  • بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب افتتاح شد + عکس و فیلم
  • بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب افتتاح شد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:‌ معلمان در جامعه‌ توسعه یافته در صف اول تکریم قرار دارند
  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را افتتاح کرد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • به دنبال توسعه تماشاخانه سنگلج هستیم/ تهاتر با شهرداری
  • ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از «رضا رویگری»
  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش